Departamentul pentru Armamente Centenarul Primului Război Mondial

LANSARE COMPETIȚIE PATRIOT FEST

Data: Marți, 11 Octombrie 2016

Secretarul de stat pentru armamente, Gabriel-Beniamin Leș a participat Marți, 11 octombrie, la lansarea concursului național PatriotFest, activitate care s-a desfășurat la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti.
Pe timpul desfășurării conferinței de presă, acesta  a afirmat următoarele: "este foarte important pentru țara noastră să organizeze un concurs care să fie o platformă în care inovatorii din România să poată prezenta ceea ce au realizat, să poată comunica într-o anumită formă cu structurile noastre. Departamentul pentru armamente structura responsabilă din cadrul MapN de componenta de cercetare-dezvoltare, a avut inițiativa la nivelul structurilor din SNAOPSN să organizăm acest concurs. Profit de această ocazie pentru a le mulțumi pentru implicarea și munca depusă în ultimele luni în cadrul grupului de lucru".

Galerie de imagini

 • JW_PLG_SIG_CLICK_TO_ENLARGE 1.JPG

  Aspect de la eveniment

Evenimente

 • FESTIVITATEA DE ÎNAINTARE ÎN PRIMUL GRAD DE OFIȚER ȘI DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2018 ”CENTENARUL MARII UNIRI” DIN CADRUL ACADEMIEI TEHNICE MILITARE ”FERDINAND I”
  Aspecte de la festivitatea de înaintare în primul ...
 • Expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace - BSDA 2018
  În cea de-a treia zi a BDSA 2018, ministrul apărăr...
 • Expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace - BSDA 2018
  Aspecte  din timpul  vizitei d...
Go to top